Om

Mig

Jeg er

Britta Leonhard

Privat Børnepasser


Jeg er 33 år gammel, gift med Lukas og sammen har vi tre børn. Mine to store børn, Lene (6 år) og Finn (4 år) går i børnehaven og skolen her i Hirtshals og min yngste søn Leif (2 år) er en del af min lille børnegruppe.

Jeg er uddannet økonoma og familie- og opdragelsesrådgiver. Før jeg selv blev mor, har jeg arbejdet som privat børnepasser, hvor jeg har passet 7 børn sammen med en kollega. Jeg har absolveret en kursus modrettet til private børnepassere, hvor der var fokus på, hvordan man sikrer børnenes trivsel, samt en god og sikker hverdag med børnene.

Min

uddannelse

Privat

Oprindelig kommer jeg og min mand fra Tyskland, men har fundet vores hjem i Hirtshals, hvor vi virkelig føler os hjemme og er glade for at være her. Min mand arbejder som pædagog på HPR-skolen i Hjørring, og er en faste del af vores hverdag. Han er en glad og sød mand, som er altid klar til at fjolle med børnene og giver verdens dejligste krammer.

Jeg elsker at være kreativ, om det nu er at genbruge altverdens ting til at klippe og klistrer, at tegne eller om at omdanne hverdagsgenstande til nyt legetøj til børnene. Både i min fritid og sammen med børnene kan jeg godt lide bøger, som kan findes i hele huset. Jeg elsker god kaffe og er generelt glad for god mad. Når man er sammen med mig, vil man lægge mærke til, at jeg synger overalt og om alt. I mange år var jeg forsanger i vores lokale kirke, og elsker at synge sammen med børnene eller kun for mig selv. I vores hus er der plads til musik og dans, altid mulighed for en god kop kaffe og I er velkommen til at blive nogle minutter ekstra, få en snak og opleve vores dejlige og sommetider også lidt kaotisk familieliv, hvor der er plads til alle og plads til en masse kærlighed.

Jeg kan godt lige