Praktiske

informationer

Jeg har op til 4 børn i min private pasningsordning.

Ledige pladser fra sommer 2023.

Kontakt mig HER.

ledige pladser

Pris

9000,- kr. om måned

Tilskud fra kommunen for børn i alderen 24 uger til og med 2 år er kr. 6.711

dermed er EGENBETALING 2.289 kr. (i år 2023)


Kommunen er forpligtet til at yde et søskendetilskud jf. dagtilbudsloven §85, men der er ikke mulighed for at yde økonomisk fripladstilskud.


mandag - torsdag

7.00 - 16.00


fredag

7.00 - 15.00


Åbnings-tider

Ferier

Jeg holder 6 ugers ferie som bliver planlagt et år frem. Derudover er der lukket den 24. og 31. december, fredag efter kristi himmelfart, 5. juni (grundlovsdag), de officielle helligdage og weekender samt 3 omsorgsdage.


2023: uge 8, 28, 29, 30, 42, 52

Min mand Lukas er godkendt fra Hjørring Kommune som min vikar, som træder til, når jeg har vigtige møder eller lægebesøg, som ikke kan lægges udenfor åbningstiden. Børnene kender Lukas godt i forvejen, da han er hjemme nogle timer om formiddagen nogle dage om ugen, så børnene kan alligevel føle sig trygt.

I tilfælde af sygdom kan jeg ikke tilbyde en vikar og I skal selv sørge for anden pasning.

Vikar

Det Skal I selv ha´ med

- barnevogn inkl CE-godkendt sele og voksipose eller dyne

- myggenet og regnslag

- bleer

- evtl. Modermælkserstatning og sutteflasker

- skiftetøj

- overtøj og sko passende til vejret og årstid

- evtl sutter og sutteklud eller yndlings stofdyr

- evt. specialkost

Jeg lægger stor vægt på god tid til at lære hinanden at kende. Dit barn skal have muligheden til at lære mig, de andre børn og huset at kende, før dit barn starter hos mig. Derudover er det også vigtigt for mig at lære dit barn og jer som familie at kende og at I får mulighed til at lære mig og min familie at kende, så I kan være trygge at aflevere jeres barn hos mig.

Før indkøringen er I meget velkommen til at komme så tit på besøg som I ønsker og det giver mening for os alle sammen. Selve indkøringen bygger jeg op på den berlinske model, som hjælper barnet til at have en blød opstart uden at udsatte dit barn for stor stress. Modellen går ud på, at barnet starter sammen med en tæt omsorgsperson, som mor eller far, og bliver sammen med dem lidt kortere tid ad gangen. Efter tre dage (eller mere hvis barnet har brug for det) bliver barnet for første gang i kort tid hos mig uden omsorgspersonen. Det trapper vi stille og rolig op, så dit barn kan komme bedst muligt fra start uden at blive udsat for alt for stor usikkerhed.

Før dit barn starter kan vi aftale nærmere, hvordan indkøringen kommer konkret til at se ud.

Indkøring